All-in BBQ pakket bestellen

Een all-in BBQ pakket bestellen doet u eenvoudig vanuit uw luie stoel. Als u bestelt bij BBQenzo.nl, wordt alles wat u nodig heeft in één keer bij u geleverd om optimaal te genieten van een barbecue. Denk hierbij aan de barbecue zelf, maar ook het vlees en de vis, salades +- 375 gram, sausjes en stokbrood met kruidenboter en uiteraard het servies en het bestek!

U kunt in het winkelmandje een keuze maken uit onze 2 saladepakketten.

Barbecue specials

Een all-in BBQ pakket eenvoudig te bestellen

Heeft u zin om te barbecueën? Met familie, vrienden of de vereniging? Het kan met onze veelzijdige BBQ pakketten. Iedereen uit uw gezelschap kiest één barbecuepakket. Er zijn wel meer dan 8 verschillende pakketten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Barbecue Classic
  • Barbecue Populair
  • Barbecue Luxe
  • Barbecue Vlees/Vis

 

Bestelt u voor 6 personen? Dan kan de bestelling bestaan uit bijvoorbeeld 2x Barbecue Classic, 3x Barbecue Populair en 1x Barbecue Kids. Met een grote groep barbecueën? Kies dan voor Barbecue Groep.

Standaard de lekkerste bijgerechten bij elk all-in BBQ pakket

Bij elk all-in BBQ pakket dat u kunt bestellen bij BBQenzo.nl krijgt u standaard de lekkerste bijgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van stokbrood met kruidenboter, maar ook een keuze uit 2 salade pakketten:

  • Salade pakket 1: Rundvleessalade, Vers fruitsalade, BBQenzo-salade, Pasta salade en Kartoffelsalade.
  • Salade pakket 2: Kartoffelsalade, Rundvleessalade, Vers fruitsalade, BBQenzo-salade, Pasta salade, Rauwkost en Griekse salade. Meer prijs € 1,50 per persoon.
  • Standaard sauzen: Saté-, knoflook-, cocktail- en barbecuesaus.

Vandaag besteld is morgen in huis

Als u uzelf morgenavond al ziet genieten van ons all-in BBQ pakket, dan dient u voor 12.00 uur te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling morgen bezorgd wordt! Wilt u dat wij ook bier, fris of wijn meeleveren? Dat is geen probleem! Deze voegt u eenvoudig toe aan uw bestelling. Voor vragen over allergenen, het bestelproces of over onze pakketten neemt u contact op via het telefoonnummer 085-0250175.