Facebook
Terug naar vorige pagina

Barbecue

Van laag naar hoog sorteren

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

per pagina

Een all-in BBQ pakket eenvoudig te bestellen

Heeft u zin om te barbecueën? Met familie, vrienden of de vereniging? Het kan met onze veelzijdige BBQ pakketten. Iedereen uit uw gezelschap kiest één barbecuepakket. Er zijn wel meer dan 8 verschillende pakketten beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Barbecue Standaard
  • Barbecue Populair
  • Barbecue Luxe
  • Barbecue Vlees/Vis

Bestelt u voor 6 personen? Dan kan de bestelling bestaan uit bijvoorbeeld 2x Barbecue Standaard, 3x Barbecue Populair en 1x Barbecue Kids. Met een grote groep barbecueën? Kies dan voor Barbecue Groep.

Standaard de lekkerste bijgerechten bij elk all-in BBQ pakket

Bij elk all-in BBQ pakket dat u kunt bestellen bij BBQenzo.nl krijgt u standaard de lekkerste bijgerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van stokbrood met kruidenboter, maar ook:

  • Standaard salades: Rundvleessalade, vers fruitsalade, tomaat/komkommersalade, BBQenzo-salade, kartoffelsalade (vega/halal) en 2 extra salades naar keuze;
  • Standaard sauzen: Saté-, knoflook-, cocktail- en barbecuesaus.

Vandaag besteld is morgen in huis

Als u uzelf morgenavond al ziet genieten van ons all-in BBQ pakket, dan is het verstandig om voor 12.00 uur te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling morgen bezorgd wordt! Wilt u dat wij ook bier, fris of wijn meeleveren? Dat is geen probleem! Deze voegt u eenvoudig toe aan uw bestelling. Voor vragen over allergenen, het bestelproces of over onze pakketten neemt u contact op via het telefoonnummer 0800-2008.