BBQ en gourmet bestellen in Ammerzoden?

Een barbecue bestellen in Ammerzoden? Maak kennis met de all-in service van BBQenzo.nl. Kies een pakket naar keuze en laat deze gratis bij u thuis of op locatie bezorgen.

Afbeeldingsresultaat voor ammerzoden verkeersbord

Pizzarette, gourmet, tapas en barbecue bestellen bij BBQenzo.nl

BBQenzo.nl biedt een all-in service. Wij leveren de barbecue in Ammerzoden compleet met alle benodigdheden: de barbecue, gourmetstel of pizzarette, servies en bestek.

Waarom bestellen bij BBQenzo.nl?

  • Gratis thuisbezorgd;
  • Geen afwas, deze wordt door ons opgehaald;
  • Alle producten zijn dagvers en worden gekoeld geleverd in koelboxen.

Maak uw keuze uit ons assortiment van barbecue, gourmet, tapas of pizzarette. Vul uw bestelling desgewenst aan met salades, sausjes, dranken en partyverhuur.

Gratis thuisbezorgd in Ammerzoden

Wij bezorgen uw barbecue gratis in Ammerzoden, bij een bestelling vanaf €55,00. Bestelt u de bestelling voor 12:00 uur, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. De versproducten bezorgen we op de dag zelf in koelboxen; de volgende dag komen wij de afwas en andere benodigdheden weer bij u ophalen.

Maak een keuze uit één van onze BBQ pakketten!

Gratis thuisbezorgd en voor minimaal €55,00 te bestellen. De barbecue pakketten zijn incl. servies en barbecue. Iedereen binnen een gezelschap kan een eigen barbecue-pakket bestellen. Bestaat het gezelschap bijvoorbeeld uit acht personen, dan kan de bestelling worden: 2 barbecue standaard + 3 barbecue vis + 3 barbecue kids.

Alle pakketten zijn inclusief: 
Standaard salades u kunt kiezen uit 2 pakketten – Standaard sauzen: saté, knoflook, cocktail en barbecuesaus – uiteraard inclusief servies.

Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: