BBQ in omgeving Amsterdam bestellen

Wilt u een BBQ bestellen in de regio van Amsterdam, zoals in Muiden of Mijdrecht? Omdat u op een warme zomeravond de barbecue wilt aansteken? Of omdat u iets te vieren heeft? Dan bestelt u uw gewenste barbecuepakketten eenvoudig bij BBQenzo.nl. Iedereen kiest zijn of haar gewenste pakket en deze laat u gratis bij u thuis of op een andere plek bezorgen.

BBQ in omgeving Amsterdam

Een onvergetelijke BBQ in Amsterdam of omstreken

BBQenzo.nl biedt iedere klant een all-in service. Wat dit inhoudt? Dat leggen wij graag uit. Wij leveren de BBQ bij u in Abcoude, Baambrugge of elders in de regio Amsterdam inclusief alle benodigdheden. Denk hierbij aan de barbecue, servies, barbecuegereedschap en bestek. Daarnaast profiteert u van een gratis bezorging, worden er enkel dagverse producten geleverd én wij nemen de afwas graag retour. Bovendien is het mogelijk om uw bestelling aan te vullen met extra salades, dranken, sauzen en partyverhuur. Dat wordt onbezorgd barbecueën!

Maak een keuze uit de verschillende barbecuepakketten

U maakt bij BBQenzo.nl een keuze uit diverse barbecuepakketten. Binnen uw gezelschap kan iedereen een eigen pakket kiezen. Dat is wel zo handig. De een houdt immers meer van vlees en de ander is een visliefhebber. Voor groepen vanaf 25 personen biedt BBQenzo.nl groepsbarbecuepakketten aan.

De all-in barbecuepakketten van BBQenzo.nl zijn inclusief:

  • Stokbrood en kruidenboter
  • Standaard salades en 2 salades naar keuze
  • Standaard sauzen

Waar wacht u nog op?

Plan een avond barbecueën met vrienden of familie. Of organiseer een bedrijfsfeest op kantoor in Amsterdam met een heerlijke BBQ. Als u voor 12.00 uur uw gewenste barbecuepakketten bestelt, kunt u morgen de barbecue al aansteken. Heeft u vragen over bepaalde allergenen? Of een specifiek pakket? Neem dan contact op met de vestiging in Amsterdam. Deze is telefonisch bereikbaar via 020 – 334 29 86

Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: