Voor welk BBQ pakket kiest uw gezelschap?

Welk barbecue pakket u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij maken de barbecue compleet met verse salades, knapperig stokbrood met kruidenboter en smeuïge sauzen. Ook een professionele gasbarbecue wordt meegeleverd. En nadien doen wij ook nog eens de afwas! Dát is pas zorgeloos genieten.

Binnen ieder gezelschap kiest iedereen zijn of haar favoriete barbecuepakket. Bestaat uw gezelschap bijvoorbeeld uit 7 personen? Dan kan de bestelling er als volgt uitzien: 3 Barbecue Vlees/Vis + 2 Barbecue Populair + 1 Barbecue Halal + 1 Barbecue Vega.

Van klein gezelschap tot tuinfeest!

De barbecue pakketten zijn perfect om met een klein gezelschap van te genieten, maar ook zeker een aanrader voor grote groepen. Met een complete barbecue van BBQenzo maak je er een topfeestje van. Ideaal voor een (tuin)feestje, een gezellige middag met vrienden of vriendinnen, vrijgezellenfeestjes, vriendenweekenden en familiefeestjes. Wij bezorgen alles op locatie dus ook een personeelsfeestje kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Naar wens inclusief drankjes, barbecue chef en meubilair. Meer weten of een passende offerte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Vóór 12 uur besteld, morgen in huis

Bestelt u een barbecue en laat u deze bezorgen op locatie in Velserbroek, Heemskerk of ergens anders in de regio Haarlem? Dan wordt iedere gelegenheid tot in de puntjes verzorgd. Zelfs als u morgen al wilt barbecueën! Bij een bestelling voor 12.00 uur vandaag, wordt de barbecue morgen al bezorgd. Dat is ideaal, nietwaar? Neem bij vragen of voor meer informatie contact op via 085-0250175.

Zorgeloos genieten met BBQenzo.nl

Wij regelen alles, zelfs de afwas! Alle barbecue pakketten worden door onze vriendelijke chauffeurs compleet geleverd op de gewenste locatie zodat u zich kunt richten op een gezellige middag of avond. De pakketten zijn verpakt in koelboxen, zodat alles lekker vers en koel blijft.

Van onze klanten krijgen wij een gemiddeld rapportcijfer een 9. Daar zijn we enorm trots op! Onze goede service, het heerlijke eten én vriendelijke medewerkers zijn onze uitblinkers. BBQenzo.nl…dát is pas genieten!

 

Ook lekker..