Bestel gemakkelijk een BBQ in Apeldoorn en omgeving

Een heerlijke BBQ in de zomer met een lekker zonnetje en een koud biertje of een knusse winterbarbecue met vrienden in Apeldoorn en omgeving? Het kan met de all-in service van BBQenzo.nl! U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij verzorgen de barbecue, het bestek, servies, vlees, sauzen en indien gewenst drankjes en meubilair.

Bestel gemakkelijk een BBQ in Apeldoorn en omgeving

Een BBQ in Apeldoorn bestellen? Dit zijn de 3 grootste voordelen!

Een BBQ bestellen bij BBQenzo.nl voor u en uw familie in bijvoorbeeld Apeldoorn, Eerbeek of Loenen kent 3 grote voordelen, namelijk:

  • Gratis thuisbezorgd: De barbecue wordt inclusief gereedschap, vlees, vis, salades, drankjes en sauzen volledig gratis thuisbezorgd bij een bestelling voor 5 personen of meer.
  • Verse producten: Alle producten die wij leveren worden dagvers geleverd. Vlees, vis en salade wordt geleverd in koelboxen om de versheid te garanderen.
  • Geen afwas: Misschien wel het fijnste voordeel: u hoeft geen afwas te doen! De dag na de barbecue wordt de vuile vaat en de barbecue bij u opgehaald waarna wij deze schoonmaken.

Voor elke fijnproever een geschikt barbecuepakket

Is er iemand uit uw gezelschap vegetariër? Wilt u luxe vlees bestellen? Of wilt u een halal barbecue organiseren in Apeldoorn of omgeving? Bij BBQenzo.nl heeft u de keuze uit verschillende barbecuepakketten die u per persoon bestelt. Zo weet u zeker dat iedereen kan genieten van een heerlijke barbecue. U kunt kiezen uit onder andere de volgende pakketten:

  • Barbecue Classic: Het standaardpakket bevat de meest bekende barbecueproducten. Denk hierbij aan een hamburger, barbecueworst en een kipfilet.
  • Barbecue Luxe: Zoals de naam al doet vermoeden, bevat dit pakket luxe stukken vlees, zoals een sappige varkenshaas, een Black Angus burger en een lamskotelet.
  • Barbecue Populair: Hét pakket voor degene die van alles iets wil. Zo krijgt u met dit pakket onder andere een hamburger, een varkenshaasspiesje en een speklapje.
  • Barbecue Vega: Ook voor de vegetariërs hebben we een veelzijdig pakket samengesteld. Wat dacht u van een vegaburger, vegetarische saté en een gepofte aardappel?
  • Barbecue Kids: Voor de kinderen is er ook een pakket samengesteld. Zij zullen gegarandeerd genieten van de lekkerste kipsaté, een mashmallowspies en frikandel- en gehaktbalspies.

Dit zit standaard in elk barbecuepakket:

Salades: Vers fruitsalade, tomaat-komkommersalade, BBQenzo-salade, kartoffelsalade (halal/vega) en rundvleessalade.
Sauzen: Knoflooksaus, satésaus, cocktailsaus en een smokey barbecuesaus.

Morgen al genieten van een heerlijke BBQ!

Loopt het water u al in de mond tijdens het lezen van deze tekst? U kunt morgen al genieten van uw eigen barbecue! Plaats voor 12.00 uur uw bestelling en alles wordt morgen vers geleverd. Toch nog vragen voordat u gaat bestellen? Bel ons dan op het nummer 06 – 83 91 91 10.

Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: