BBQ bestellen in de regio Beverwijk?

Wilt u een barbecue bestellen in Beverwijk of omgeving? Omdat u iets te vieren heeft of gewoon zin heeft in een lekkere barbecue? Maak dan kennis met de all-in service van BBQenzo.nl. U kiest een barbecuepakket en deze laat u gratis op de gewenste locatie bezorgen. Als u voor 12.00 uur bestelt, staat u morgen zelfs al te barbecueën!

3 voordelen als u een BBQ bestelt in Beverwijk

U heeft besloten om een BBQ te bestellen in de omgeving van Beverwijk, zoals in Heemskerk of Assendelft, voor een gezellige avond met familie en vrienden. Dan profiteert u bij BBQenzo.nl van 3 voordelen, namelijk:

  • Gratis bezorging: De barbecuepakketten worden vanaf € 55,00 thuis, inclusief barbecue, servies en bestek, gratis op de door u gekozen locatie bezorgd.
  • Dagverse producten: De producten die BBQenzo.nl levert, zijn altijd dagvers. Het vlees, de vis en de salades worden in koelboxen bezorgd om de versheid te waarborgen.
  • Geen afwas: U hoeft zelf niet de afwas te doen. Daags na uw BBQ halen wij alle spullen bij u op waarna wij de vuile vaat schoonmaken.
  • Gratis bezorging in de hele omgeving

BBQenzo.nl levert de BBQ kosteloos in de regio van Beverwijk: van IJmuiden tot Bloemendaal en van Zandvoort tot Velsen-Noord. Bestelt u voor 12.00 uur vandaag? Dan staat u morgen al te barbecueën.

Maak kennis met de veelzijdige barbecuepakketten

BBQenzo.nl levert de BBQ in de regio van Beverwijk: van IJmuiden tot Bloemendaal en van Zandvoort tot Velsen-Noord. Iedereen binnen uw gezelschap kiest een eigen barbecuepakket, zodat iedereen kan genieten. Zo kiest u onder andere uit:

  • Barbecue Vlees/ Vis
  • Barbecue Populair
  • Barbecue Glutenvrij
  • Barbecue Kids
  • Alle pakketten zijn inclusief 4 standaard sauzen, 4 standaard salades en 2 salades naar keuze en stokbrood met kruidenboter.

Veilig betalen via iDEAL, met pin of contant

Heeft u de barbecuepakketten en eventuele extra’s in het winkelmandje geplaatst? Doorloop het bestelproces en betaal op veilige wijze via iDEAL. Liever bij de bezorging betalen? Dan kunt u zowel pinnen als contant betalen. Meer weten over allergenen of over de leveringsmogelijkheden? Neem dan contact op met ons op via het volgende telefoonnummer: 0800-2008.

Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: