Bestel een complete barbecue vanuit Haarlem of omgeving

Wilt u een volledig verzorgde barbecue bestellen in Haarlem, Bloemendaal of elders in de regio? Omdat er een warme zomeravond op komst is en u geen barbecue in huis hebt? Of omdat er vrienden of familie over de vloer komt tijdens uw verjaardag? Bestel dan eenvoudig uw gewenste barbecuepakketten bij BBQenzo.nl. Maak een keuze en laat deze vervolgens gratis bij u op locatie bezorgen.

Complete barbecue in Haarlem of omgeving

 

Geniet van de all-in service als u een barbecue in Haarlem bestelt

Overweegt u een barbecue te bestellen in plaats van zelf langs de winkel te gaan om het een en ander in te slaan? Geniet dan van de all-in service die BBQenzo.nl biedt. Wij leveren iedere bestelde barbecue inclusief de diverse toebehoren, zoals een barbecue, bestek, servies en gereedschap. Dat is niet het enige waar u van profiteert. Bestelt u 5 of meer barbecuepakketten, dan wordt uw bestelling gratis bezorgd in omgeving Haarlem, zoals Noordwijk of Lisse. Bovendien worden alle producten dagvers geleverd, heeft u geen afwas én heeft u de mogelijkheid om uw bestelling aan te vullen met extra benodigdheden.

Voor welk BBQ pakket kiest uw gezelschap?

Binnen ieder gezelschap kiest iedereen zijn of haar favoriete barbecuepakket. Bestaat uw gezelschap bijvoorbeeld uit 7 personen? Dan kan de bestelling er als volgt uitzien: 3 Barbecue Vlees/Vis + 2 Barbecue Populair + 1 Barbecue Halal + 1 Barbecue Vega.

De all-in barbecuepakketten zijn inclusief:

  • Standaard salades en 2 salades naar keuze
  • Stokbrood met smeersel
  • Standaard sauzen

Met een barbecue van BBQenzo.nl is het altijd een feestje

Bestelt u een barbecue en laat u deze bezorgen op locatie in Velserbroek, Heemskerk of ergens anders in de regio Haarlem? Dan wordt iedere gelegenheid tot in de puntjes verzorgd. Zelfs als u morgen al wilt barbecueën! Bij een bestelling voor 12.00 uur vandaag, wordt de barbecue morgen al bezorgd. Dat is ideaal, nietwaar? Neem bij vragen of voor meer informatie contact op via 06 – 49 92 69 11.

Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: