Bestel een complete barbecue in

Geniet van de lekkerste vlees- en visgerechten door een barbecue te bestellen voor uw feest in Nistelrode of omgeving. De all-in service van BBQenzo.nl biedt een compleet barbecuepakket aan waardoor u volledig wordt ontzorgd. Wij leveren de barbecue, het vlees, servies en bestek zodat u enkel nog maar hoeft te genieten!

 

Bestel een complete barbecue in Nistelrode

Genieten van het lekkerste vlees tijdens een all-in barbecue in Nistelrode

Lekker barbecueën met vrienden of familie zonder dat u zelf een barbecue in huis hebt? Het kan met de all-in service van BBQenzo.nl. Wij leveren alles wat u nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de barbecue zelf, het gereedschap, bestek en servies, maar ook het vlees, salades en eventueel de drankjes!

De barbecue wordt gratis thuisbezorgd in omgeving Nistelrode

Wij bezorgen de barbecue gratis in Nistelrode bij een bestelling vanaf 5 personen. Bestelt u vandaag voor 12.00 uur dan wordt uw bestelling morgen al geleverd! De versproducten bezorgen we op de dag zelf in koelboxen. En de volgende dag komen wij de vuile vaat én de barbecue weer ophalen.

Welk barbecuepakket kiest u?

Voor de barbecue bij u thuis in Nistelrode, Gemert of Veghel kiest iedereen van uw gezelschap een passend barbecuepakket. Houdt er iemand uit je gezelschap van vlees? Bestel dan Barbecue Classic. Is er iemand vegetarisch? Dan is Barbecue Vega een goede optie. Er zijn wel meer dan 8 verschillende pakketten beschikbaar. Weet u al welke u kiest?

Dit zit standaard in het barbecuepakket

Elk barbecuepakket van BBQenzo.nl bevat standaard 4 verschillende salades, namelijk een verse fruitsalade, rundvleessalade, tomaat-komkommersalade en BBQenzo-salade. Het vega/halal pakket bevat in plaats van rundvleessalade, een kartoffelsalade. Daarnaast kunt u nog 2 extra salades kiezen. Ook sauzen, zoals knoflook- en barbecuesaus, behoren standaard tot het pakket. Wilt u precies weten wat er bij uw gekozen pakket wordt geleverd? Neem dan een kijkje op de betreffende pagina.

Wij doen de afwas!

Heeft u al zin in een heerlijk stuk vis of vlees? Bestel dan direct de pakketten van uw keuze via onze website. Bij een bestelling voor 5 personen of meer, komen wij de barbecue en alle toebehoren gratis bij u bezorgen. Het mooiste van alles is dat wij de afwas voor u doen! Heeft u voordat u bestelt nog vragen over de barbecuepakketten of de leveringsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze vestiging in Nistelrode door te bellen naar 0412 – 61 01 02.

Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: