Bestel een complete barbecue in

Geniet van de lekkerste vlees- en visgerechten door een barbecue te bestellen voor uw feest in Nistelrode of omgeving. De all-in service van BBQenzo.nl biedt een compleet barbecuepakket aan waardoor u volledig wordt ontzorgd. Wij leveren de barbecue, het vlees, servies en bestek zodat u enkel nog maar hoeft te genieten!

 

Bestel een complete barbecue in Nistelrode

Genieten van het lekkerste vlees tijdens een all-in barbecue in Nistelrode

Lekker barbecueën met vrienden of familie zonder dat u zelf een barbecue in huis hebt? Het kan met de all-in service van BBQenzo.nl. Wij leveren alles wat u nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan de barbecue zelf, het gereedschap, bestek en servies, maar ook het vlees, salades en eventueel de drankjes!

De barbecue wordt gratis thuisbezorgd in omgeving Nistelrode

Wij bezorgen uw barbecue gratis in Nistelrode, bij een bestelling vanaf €55,00. Bestelt u de bestelling voor 12:00 uur, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. De versproducten bezorgen we op de dag zelf in koelboxen; de volgende dag komen wij de afwas en andere benodigdheden weer bij u ophalen.

Maak een keuze uit één van onze BBQ pakketten!

Gratis thuisbezorgd en voor minimaal €55,00 te bestellen. De barbecue pakketten zijn incl. servies en barbecue. Iedereen binnen een gezelschap kan een eigen barbecue-pakket bestellen. Bestaat het gezelschap bijvoorbeeld uit acht personen, dan kan de bestelling worden: 2 barbecue standaard + 3 barbecue vis + 3 barbecue kids.

Alle pakketten zijn inclusief:

U kunt kiezen uit een van onze 2 salade pakketten. Standaard sauzen: saté, knoflook, cocktail en barbecuesaus – uiteraard inclusief servies.

Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: