Pizzarette bestellen

Door een pizzarette te bestellen geniet u samen met uw familie of vrienden van een zelfgemaakte minipizza. Pizzarette is een unieke combinatie tussen een oer-Hollandse traditie en de Italiaanse keuken. De pizza’s die in de pizzarette worden bereid, hebben een specifieke smaak omdat ze op een originele pizzasteen worden gebakken.

Pizzarette

Pizzarette bestellen voor elke gelegenheid

De pizzarette die je bestelt bij BBQenzo.nl is geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een gezellige avond wilt met vrienden, een verjaardag of feestdag wilt vieren: de all-in pizzarette die wij leveren is voor iedere bijeenkomst geschikt. Wij leveren alles wat je nodig hebt om te pizzaretten. Zo krijg je het pizzarette zelf, standaard ingrediënten, diverse kazen, vlees, vis en groenten. Benieuwd naar de verschillende pakketten? Klik dan op een van de pakketten om te zien wat elk pakket bevat.

Bestel een van de dagverse pizzarette pakketten

De pizza ingrediënten zijn allemaal dagvers voor je bereidt en worden geleverd in koelboxen. Zo bent je verzekerd van de meest verse producten. De pakketten, inclusief de pizzarette, zijn vanaf € 59,95 te bestellen. Je kiest voor elk persoon uit jouw gezelschap één pizzarettepakket, zodat iedereen krijgt wat hij of zij lekker vindt. Wil je weten hoe het bestellen precies werkt? Kijk dan op de ‘Hoe werkt het’ pagina of bel ons op het telefoonnummer 085-0250175. Uiteraard hebben wij een handig overzicht waarop je alle informatie over allergenen vindt.