BBQ compleet verzorgd

Je BBQ wordt compleet verzorgd als je deze bestelt bij BBQenzo.nl. Je profiteert van een all-in service. Iedereen ontvangt namelijk alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue. Denk aan het vlees, de vis, frisse salades, smeuïge sauzen en knapperig stokbrood met kruidenboter, maar ook de barbecue zelf en het servies ontbreken niet.

Bel voor meer informatie: 085-0250175

Iedere BBQ wordt compleet verzorgd

Het kopen van een barbecue, naar de supermarkt en slager gaan voor de nodige boodschappen en na een gezellige avond de afwas doen. Dat is verleden tijd als je een BBQ bestelt die compleet verzorgd wordt door BBQenzo.nl. Wij bezorgen de barbecue met alle toebehoren gratis op de door jou gekozen locatie. Daags na een gezellige avond halen wij alles, inclusief de vuile vaat, weer bij je op. Zo geniet je optimaal!

Maak kennis met de veelzijdige barbecuepakketten

Binnen jouw gezelschap kiest iedereen zijn of haar favoriete BBQ pakket. Zo bestel je namelijk exact het eten dat iedereen lekker vindt. Met meer dan 8 pakketten is er voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor:

 

Ieder pakket bevat diverse standaard salades en sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Waar laat jij jouw BBQ bezorgen?

De BBQ die compleet door BBQenzo.nl wordt verzorgd, wordt waar jij maar wilt bezorgd. Als je overigens voor 12.00 uur bestelt, steek jij morgen al de barbecue aan. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-0250175.

Anderen bekeken ook: