BBQ bestellen in Uden

Bestel een BBQ voor bij u thuis in Uden of omgeving. Wat de reden ook is, met de BBQ-pakketten van BBQenzo.nl kunt u onbezorgd genieten van overheerlijke barbecue gerechten. Wij leveren de barbecue zelf, maar ook het servies, bestek en, als u daarvoor kiest, ook de lekkerste dranken.

BBQ bestellen in Uden

Onbezorgd barbecueën? Bestel eenvoudig een BBQ vanuit Uden

BBQenzo.nl biedt een all-in service. Wij leveren de barbecue in Uden compleet met alle benodigdheden, waardoor u volledig wordt ontzorgd. Waarom bestellen bij BBQenzo.nl?

  • Gratis thuisbezorgd
  • Geen afwas, deze wordt door ons opgehaald
  • Alle producten zijn dagvers en worden gekoeld geleverd
  • Het is mogelijk om uw bestelling aan te vullen met salades, sauzen en dranken

De barbecue wordt geheel gratis thuisbezorgd

Wij bezorgen de barbecue gratis in Uden, Wijchen, Boxmeer en omgeving bij een bestelling vanaf 5 personen. Bestelt u vandaag voor 12.00 uur? Dan heeft u de barbecue morgen al in huis! De versproducten bezorgen we in koelboxen voor een optimale versgarantie. De dag nadat u de barbecue hebt gebruikt, komen wij alles, inclusief de vuile vaat, weer bij u ophalen.

Kies een van de veelzijdige BBQ-pakketten

De barbecuepakketten zijn inclusief servies en barbecue. Iedereen binnen een gezelschap kan een eigen barbecuepakket bestellen. Bestaat het gezelschap bijvoorbeeld uit 8 personen, dan kan de bestelling bijvoorbeeld worden: 2 Barbecue Classic + 3 Barbecue Vis + 3 Barbecue Kids.

Alle pakketten zijn inclusief:

Standaard salades: rundvleessalade, vers fruitsalade, tomaat-komkommersalade, kartoffelsalade (vega/halal) en u kunt kiezen uit 2 extra salades, deze horen uiteraard bij het pakket
Standaard sauzen: saté-, knoflook-, cocktail- en barbecuesaus

Vragen? Bel onze vesteging in Nistelrode!

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden voor een barbecue in Uden of omgeving? Neem dan contact op met onze vestiging in Nistelrode. Deze bereikt u door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0412 – 61 01 02.
Onderstaand volgen onze 6 meest verkochte pakketten: