Bedrijfs BBQ op de planning? Bestel online!

Binnenkort organiseer jij samen met één of meerdere collega’s een bedrijfs BBQ. Het liefst besteed je hier niet te veel tijd aan. Het is momenteel namelijk druk op de werkvloer. Daarom bestel je eenvoudig een barbecue bij BBQenzo.nl. Hier geniet iedereen van een all-in service, zodat jullie onbezorgd genieten van een heerlijke barbecue.

Bel voor meer informatie: 085-0250175

Jij en jouw collega’s genieten gegarandeerd van een bedrijfs BBQ

Door heel Nederland biedt BBQenzo.nl een verzorgde bedrijfs BBQ. Zo leveren wij de barbecue inclusief alle benodigdheden. Denk hierbij aan de barbecue, maar ook het servies en het bestek wordt geleverd. Ook wordt de barbecue gratis bezorgd, hoeft niemand af te wassen én wordt het eten gekoeld en dagvers geleverd. Eventueel kun jij de bestelling nog uitbreiden met dranken, partyverhuur en extra salades en sauzen. Zo wordt jouw bedrijfs BBQ tot in de puntjes geregeld.

Hoe zien de all-in barbecuepakketten eruit?

Bij BBQenzo.nl heb je de keuze uit verschillende all-in barbecuepakketten, zoals standaard, vegetarisch, vis, of populair. Iedereen binnen een gezelschap kiest zijn of haar eigen pakket. Een vegetariër heeft immers andere voorkeuren dan een échte vleesliefhebber. Bestaat jouw bedrijfs BBQ uit meer dan 25 personen? Dan bieden wij een groepspakket aan.

De BBQ pakketten zijn inclusief:

  • 5 Salades
  • 4 standaard sauzen
  • Stokbrood met smeersel

Bestel eenvoudig de gewenste hoeveelheid BBQ pakketten

Je bestelt eenvoudig de gewenste hoeveelheid barbecuepakketten op de website. Plaats je voor 12.00 uur een bestelling? Dan kan, indien gewenst, jouw barbecue morgen al worden geleverd. Bij vragen over je bestelling of voor meer informatie neem je contact met ons op via 085-0250175

Anderen bekeken ook: