BBQ vlees online bestellen

Wist u dat u bij BBQenzo.nl een BBQ, inclusief het lekkerste vlees en frisse salades, online kunt bestellen? Op onze website kiest u eenvoudig het favoriete barbecuepakket van u en uw gezelschap, waarna deze met barbecue, gereedschap, salades en sauzen bij u wordt bezorgd.

Welke BBQ, inclusief vers vlees, wilt u online bestellen bij BBQenzo.nl?

Als u een BBQ, inclusief vlees en andere benodigdheden, online gaat bestellen bij BBQenzo.nl, dan kiest iedereen uit uw gezelschap een barbecuepakket. Bent u met 6 personen? Dan kiest iedereen een pakket uit onder andere de volgende opties:

Elk pakket bevat een zorgvuldig samengesteld aanbod aan vlees. Wilt u weten wat er precies in elk pakket zit? Kijk dan op de specifieke productpagina.

Standaard salades, sauzen en stokbrood bij elk pakket

Elk BBQ pakket dat u online kunt bestellen bij BBQenzo.nl is inclusief vlees, maar bevat ook stokbrood met kruidenboter en de volgende dagverse producten:

  • Standaard salades: Cocktailsaus, satésaus, barbecuesaus en knoflooksaus
  • Standaard salades: Rundvleessalade, tomaat-komkommersalade, BBQenzo.nl-salade, vers fruitsalade, en 2 salades naar keuze

Gratis bezorging vanuit een filiaal bij u in de buurt

BBQenzo.nl heeft verschillende locaties, verspreid over heel Nederland, waardoor wij altijd dichtbij zijn. Als u voor 5 of meer personen bestelt, bezorgen wij uw bestelling geheel gratis vanuit het filiaal dat het dichtst bij u in de buurt is gevestigd. Benieuwd naar welke dat is? Op onze website staat een handig overzicht met onze vestigingen. Daar vindt u ook het telefoonnummer indien u heeft vragen aan dat filiaal. Heeft u een algemene vraag? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 0800-2008.

Hieronder staan de meest verkochte BBQ pakketten: